Nyheter

Påsköppet

Glad Påsk! Då det är kalla nätter och snön fortfarande ligger djup i Frykstabacken har vi beslutat oss för att hålla öppet under påskhelgen. Då blir det också säsongsavslutning. Vi vill passa på att tacka alla besökare, både stora och små, som åkt i vår backe. Följande tider håller vi öppet under påsk: Långfredagen 30/3, 10.00 – 16.00. Söndag 1/4 10.00 – 16.00. Måndag 2/4 10.00 – 16.00. Välkomna!

Tävling lördag 24/3

Nu på lördag 24/3 kör vi tävlingen Frykstasvängen i tävlingsbacken. Detta innebär att vi kommer att hålla tävlingsbacken och parken stängd under lördagen. Familjebacken och 3a backen är öppna för alla åkare. Vi räknar med att få många besökare, så det kan bli trångt på parkering och i liften. Söndagen kommer vi att ha hela anläggningen öppen som vanligt.

Välkomna!

Vårvinter

Nu närmar vi oss slutet på säsongen och har endast öppet under helger (dvs ingen kvällsåkning). Vi har öppet helgen den 24/3 samt 25/3. Den 24/3 är det tävling i backen och då kan man räkna med mycket folk på plats.

Sportlov!

Äntligen dags för sportlov! Under sportlovet håller vi öppet varje dag mellan 10.00 – 16.00 varje dag.

Parken är öppen!

Efter många timmars slit och byggnation kan vi äntligen öppna parkdelen i tävlingsbacken. Just nu finns 4 features (box och räcken) och 1 hopp, ett lite mindre och ett större. OBS! Kom ihåg att all åkning i parken sker på egen risk och glöm inte att anpassa farten!

Tävlingsbacken öppnar!

Nu har vi äntligen fått tillräckligt med snö för att kunna öppna ytterligare en nedfart i Frykstabacken. Vår tävlingsbacke, som är lite tuffare än familjebacken, öppnar i morgon lördag.

Välkomna att testa vår nyöppnade nedfart!

Vi lägger snö

För att öppna ytterligare åkytor i backen. De åkytor som är öppna är i mycket bra skick.

Fina förhållanden i backen!

Vi har trots det varma och blöta vädret fina förhållanden i Frykstabacken! Vi har öppet i familjebacken och 3:a backen. Dessutom har vi ett litet hopp och tre features på plats.

Välkomna!

Nu öppnar vi!

Lördagen den 13/1 klockan 10.00 öppnar vi för säsongen!

Ordinarie öppettider är:
Lördag – Söndag 10.00 – 16.00.
Mån – Ons 18.00 – 20.30.

Kafeterian är öppen under ordinarie öppettider.

Varmt välkomna till Frykstabacken!

Öppning?

Hej. Många undrar när vi öppnar Frykstabacken. Vi behöver ha ett par dygn till med kyla (-7 eller kallare) för att få tillräckligt med snö. Som det ser ut just nu kan vi eventuellt fortsätta med snöläggning från torsdag kväll till lördag lunch.