Nyheter

Anmälan för säsongen är öppen!

Hej alla glada skidåkare!

Efter en vinter med avsaknad av snö och kyla är suget på våra skidskolor, träningsgrupper och övrig verksamhet i Kils slalomklubb mycket stort och vi öppnar därmed nu upp anmälan till säsongen 2021 redan nu. Detta för att kunna planera kommande säsong med rätt antal ledare och tränare och för att kunna ge Er bästa möjliga utbildning och glädje i vår underbara skidanläggning.

Anmälan gäller skidskola, teknikgrupp, träningsgrupp, vuxenskidskola och snowboardskola.

Anmälan är öppen fram till den 2020 08 01 (1 augusti 2020). De som var anmälda till någon av klubbens verksamheter föregående säsong har förtur till kommande säsong under förutsättning att föranmälan görs innan den 1 augusti.

Anmälningsavgiften är 200:- per anmälan och skickas ut när ni gjort anmälan till någon av våra grupper i vår verksamhet. Anmälningsavgiften kommer inte att betalas tillbaka vid utebliven säsong (detta är endast en avgift).

Vid brist på snö så har Kils SLK rätt att lägga ovanstående aktiviteter i annan närliggande anläggning. Således kan datum, dagar och tider för dessa aktiviteter komma att justeras.

Klicka här för att komma till anmälan:
https://www.kilsslk.com/anmalningar/

Har du frågor om anmälan eller medlemskapet hittar du de flesta svaren här:
https://www.kilsslk.com/faq/

Vill du hellre kontakta oss på telefon? Du når oss på:
Pontus Mörth: 070-862 81 99
Mattias Lundström: 073-704 80 01
Varmt välkommen till Kils Slalomklubb säsongen 2020/2021 önskar vi alla i Kils Slalomklubb.

/Kils Slk Styrelse

Stängt för säsongen

Vi måste tyvärr stänga Frykstabacken för säsongen pga snöbrist.

Välkomna åter kommande säsong då vi hoppas på rejäl vinter!

Frykstasvängen 17/3 inställd

Vi måste pga av snöbrist tyvärr ställa in den planerade tävlingen Frykstasvängen som skulle gått av stapeln Söndagen den 17/3.

Vi återkommer med Frykstasvängen nästa år!

Sportlovsfredag!

Nu på fredag avslutar vi sportlovsveckan med skönt häng i Frykstabacken mellan kl. 18–21. Vi kör musik, discoljus och den som får feeling får mer än gärna dansa loss! Under kvällen kostar liftkort endast 50:- och för hungriga magar finns det nygrillade burgare och dricka för 50:-. Betalning med Swish eller kort, ej kontanter! Ta med familj och vänner och kom till Frykstabacken. Vi ses!

Tävla i värmlandskombinationen!

Torsdag 28/2 kl. 14.00 och fredag 1/3 kl.11.00 bjuder vi in till en kombinerad slalom- och backhoppningstävling. Tävlingen körs med slalomskidor och består av två tidtagna åk samt två hopp i vår lilla hoppbacke. Placeringen räknas ihop lägst totalsumma vinner. Anmälan är gratis och görs på plats senast 1,5 timme före start. Samtliga barn får medalj och diplom! Välkomna!

Sportlovsskidskola!

Vässa dina skidkunskaper under årets sportlovsskidskola. Passar perfekt för barn 7–12 år som kan hantera fart, ta sig upp i liften själv och åker med parallella skidor. Sportlovsskidskolan börjar måndag 25/2 och avslutas onsdag 27/2 med två grupper, kl. 10.00 och kl. 13.00.

Anmälan till grupp kl. 10.00

Anmälan till grupp kl. 13.00

Premiär för skicross!

Nu på lördag 16/2 kan vi äntligen öppna vår helt nya skicross! Kom hit och utmana dig själv, din familj eller dina kompisar i skicrossbanan. Vi lovar att det kommer bli en fartfylld upplevelse! Klicka här för en liten film från skicrossen

Parken är öppen!

Idag lördag öppnar vi äntligen parken efter 1 veckas bygge. Parken har i år en hel del nyheter och vi har haft som mål att alla ska ha möjlighet att ha kul i parken oavsett ålder eller nivå på sin åkning. Välkommen till Frykstaparken och shredda loss!

Nu öppnar vi fler ytor

Idag öppnar vi hela tävlingsbacken! Man kan ta sig till toppen med den nya knappliften. Vi planerar att kunna öppna vår teknikpark nästa helg.

Stängt 19/1

Lördagen den 19/1 är Frykstabacken stängd för allmänheten. Då samlas värmländska barn och ungdomar i Frykstabacken och deltar i kvalet till Lilla Världscupen. Kom gärna och var publik och heja fram våra duktiga representanter från Kils Slalomklubb.