Nyheter

Tävlingsbacken öppnar!

Nu har vi äntligen fått tillräckligt med snö för att kunna öppna ytterligare en nedfart i Frykstabacken. Vår tävlingsbacke, som är lite tuffare än familjebacken, öppnar i morgon lördag.

Välkomna att testa vår nyöppnade nedfart!

Vi lägger snö

För att öppna ytterligare åkytor i backen. De åkytor som är öppna är i mycket bra skick.

Fina förhållanden i backen!

Vi har trots det varma och blöta vädret fina förhållanden i Frykstabacken! Vi har öppet i familjebacken och 3:a backen. Dessutom har vi ett litet hopp och tre features på plats.

Välkomna!

Nu öppnar vi!

Lördagen den 13/1 klockan 10.00 öppnar vi för säsongen!

Ordinarie öppettider är:
Lördag – Söndag 10.00 – 16.00.
Mån – Ons 18.00 – 20.30.

Kafeterian är öppen under ordinarie öppettider.

Varmt välkomna till Frykstabacken!

Öppning?

Hej. Många undrar när vi öppnar Frykstabacken. Vi behöver ha ett par dygn till med kyla (-7 eller kallare) för att få tillräckligt med snö. Som det ser ut just nu kan vi eventuellt fortsätta med snöläggning från torsdag kväll till lördag lunch.

Snöläggning

Hej!

Nu ligger vi startgroparna inför en ny säsong. Under hösten har vi uppdaterat vårt snösystem vilket ger säkrare och snabbare snöläggning. Så fort vi får sammanhängande kyla startar vi snöläggningen. Varmt välkommen till oss i vinter!

Stängt för säsongen!

Nu har vi stängt för säsongen och vi hälsar alla hjärtligt välkomna tillbaka vintern 2018!

Sista svängen

Nu är det sista svängen i Frykstabacken. Under vecka 11 har vi öppet som vanligt och på söndag 19/3 är sista dagen för säsongen. Skulle vädret vara gynnsamt kommer vi eventuellt ha öppet någon extra helg. Varmt välkommen!

Sportlov v.9

Under sportlovet har vi öppet samtliga dagar mellan 10.00–16.00. Du kan även köpa sportlovskort för 500:- (ungdom) eller 650:- (vuxen)

Träningar

Måndag, tisdag, onsdag samt tre helger under säsong, bedrivs träning/skidskola i backen under vissa tider och då kan vissa delar av Frykstabacken vara stängda. Vi ber er ha förståelse för detta. Vill ni veta mer om vilka dagar och tider det rör sig om, skicka ett mail till info@kilsslk.com
Vänliga hälsningar Kils Slalomklubbs styrelse