Uthyrning

Ring Frykstabacken på 0554-40820 för att ta reda på om vi har möjlighet att hyra ut utrustning (skidor/bräda, pjäxor/boots, stavar och hjälm). Pris: 200 kr /dag och person.

Frykstabacken och Kils SLK tar gärna emot skolor som vill förlägga sina friluftsdagar hos oss. Vi kan tillhandahålla utrustning till de som inte har tillgång till egen. Vi är med under hela dagen och hjälper till så att alla barn ska få en sån positiv upplevelse som möjligt.

Uthyrning av klubbstugan.
Vi hyr ut vår klubbstuga som ligger endast några meter från backen. Med det samarbetet kan vi erbjuda övernattning för långväga besökare och företag kan kombinera konferenser med skidåkning och naturnära boende. Skriv ett mail till stughyra@kilsslk.com  för bokning och mer information.

Friluftsdagar

Kils Slalomklubb välkomnar alla skolor att ha Friluftsdag i Frykstabacken. För mer information kontakta oss på via mail info@kilsslk.com.

Företagskvällar

Abonnera hela backen för dig och dina anställda. Garanterat en oförglömlig kväll! För mer information kontakta oss via mail info@kilsslk.com.

Konferens

Vår klubbstuga är ett perfekt alternativ för konferenser. Tillgång till projektor samt fiber. För mer information kontakta oss via mail info@kilsslk.com.